Om Veragycklarna

Veragycklarna är en vokalensemble med rötterna i Chalmersspexet Vera på Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg. Vi gycklar på allt från konferenser och välgörenhetsgalor till mysiga hemmafester och jubileumsfiranden. Veragycklarnas motto är att förgylla stämningen på tillställningen i allmänhet och bidra till värk i skrattmuskler och lindring för musiksjälar i synnerhet.

Alla intäkter från Veragycklarnas engagemang går oavkortat till Chalmersspexet Veras verksamhet och möjliggör föreställningar och turnéer runt om i Norden. Chalmersspexet Vera är en ideell studentförening som producerar spex: humoristiska och ambitiösa musikteaterföreställningar. Varje spex är unikt där runt fyrtio studenter ägnar ett år åt att skriva, bygga upp, repetera, organisera, marknadsföra för att slutligen sätta upp dessa egenproducerade föreställningar inom och utanför Sveriges gränser. Chalmersspexet Vera har, som ett av ett fåtal spex i Sverige, enbart kvinnliga ingenjörer på scen. I resten av Chalmersspexet Vera och Veragycklarna finner ni emellertid både tjejer och killar.

Genom att anlita Veragycklarna får ni en skräddarsydd och rolig underhållning till ert event och hjälper samtidigt drivna studenter att driva sin ideella verksamhet och produktion framåt. Läs mer om årets spexuppsättning och föreställningar här.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *