Är du nyfiken på spexet?
Vi söker dig! Under februari och mars startar vår aspning där du har möjlighet att testa på våra olika poster i spexet. Gilla oss på facebook för att inte missa några uppdateringar!

Sök genom att fylla i sökformuläret.
Hur går sökningen till?

I sökformuläret får du fylla i de tre poster du är mest intresserad av, efter det kommer du att bli kontaktad av nästa års directeur som kommer att boka in en intervju med dig. Intervjun är inte läskig, vi lovar! Under intervjun kommer du dels få berätta lite om dig själv, men också få all info om de posterna du söker, så att du kan känna efter om du tycker att det låter skoj och tror att det skulle passa dig. Och självklart får du också ställa alla frågor du vill! Några dagar efter intervjun kommer du att bli kontaktad av directeuren som berättar om du har fått en plats i spexet. Svårare än så är det inte!

För vissa av posterna kommer du även få göra en audition, detta gäller om du söker bandet eller ensemblen. Kom ihåg att du inte behöver ha stått på scen eller spelat i ett band tidigare, i spexet får du möjlighet att lära dig nytt och utvecklas! Det är också därför spexet är en sådan fantastiskt chans att faktiskt testa på det där du kanske aldrig tänkte att du skulle få göra annars, som att t.ex. stå på scen, spela i ett band, sy scenkläder, vara ljud- eller ljustekniker och mycket mer!

Vad kan en göra i spexet?

Spexet består av så mycket mer än bara det som syns på scen. Klicka på bilderna nedan för att läsa mer om spexets olika grupper och poster. Det finns någonting för alla!