Den 10/12 kommer Anne Bonny uppträdda på Sagateatern i Umeå kl 18:00! Därefter drar vi oss ännu högre upp till Kiruna! Där kommer vi inta Nåjdens sal, Folkets hus, den 11/12 kl 19:00! Vi vill visa upp för Norrland vår fantastiska föreställningar med massa dans, skönsång och humor.

Det är mitten av 1700-talet och den mytomspunne piraten Calico Jack, piraternas ledare och mångas stora skräck, seglar omkring på de sjutton haven letandes efter skatter och dyrbarheter.. Det är inte bara Jack som sätter skräck i folket, med sig har han sin dotter Anne Bonny, känd för att vara riktigt vass med svärdet och skyr inga medel för att använda det. Det är dock dåliga tider för piraterna, det är armt och knapert, dåligt med plundringar och det råder splittring mellan dem. Detta är något Anne tänker råda bott på, hon ska hitta en skatt och ena alla pirater under en och samma flagga!

Det finns bara ett problem, Guvernören… Guvernör Woodes Rogers hatar pirater. Det finns inget värre i den här världen. Han lever för att förinta varenda en och framförallt deras ledare, Jack. Hans hat började då hans dotter blev bortrövad av pirater som bebis. Till sin hjälp har han sin trogne kumpan Robinson, mannen som överlevde en ospecificerad tid på en öde ö innan han räddades av Rogers. (Nu står han i Rogers tjänst tills han hittat ett sätt att återgälda honom för allt han gjort.) Nu ryktas det att Jack ska komma i hamn i Bahamas, han behöver hitta en ny besättning, vem vet vilka män man kan hitta på en bar i hamnen? Men han får nog akta sig för ryktet tycks även nått Guvernör Rogers…

Passa på att se oss medan vi är är uppe i Norrland! Det ska bli två fantastiska föreställningar.
Ni är varmt välkomna!

Köp biljetter här!
Biljetter till Umeå
Biljetter till Kiruna

IMG_0421  IMG_0288IMG_0496IMG_0511IMG_0382IMG_0103