Veragycklarna

Vill du höra oss live? Önskar du att du kunde ta med dig inte bara våra skivor utan också oss spexare till din sittning, firmafest eller födelsedagskalas? Det kan du! Hyr oss i Veragycklarna så kommer vi och uppträder på din fest med sång och gyckel.

Hör av dig till oss på gyckel@vera.chalmersspexet.se

Vi ses!

 Företagserbjudanden

Vi i Chalmersspexet Vera är stolta över att kunna erbjuda en bra spexföreställning till följd av ett gediget arbete av förberedelser och samarbete inom gruppen. Att kunna erbjuda förstaklassig underhållning och utveckla våra egna färdigheter, är viktiga drivkrafter men vi sporras även av att vi förmedlar ett viktigt budskap.

Vi vill visa att en ingenjör inte bara utför beräkningar och studerarföretag
naturlagar. Istället finns det utrymme för mycket kreativitet och
nytänkande – baserat på kunskap och erfarenheter både under
studietiden och i en framtida yrkesutövning. Med detta budskap hoppas vi få fler att vilja välja studier inom ingenjörskunskap.

Vill ni visa att också ert företag ser vikten av dessa budskap, och vill ni synas på Chalmers i ett sammanhang av professionalism, kreativitet och engagemang så ta kontakt med PR chefen. Ni kan tala om hur just ni vill visa upp er eller ta del av vår företagsbroschyr med erbjudanden om hur ert företag kan bli en del av satsningen på Chalmersspexet Vera.

Kontakta gärna vår PR chef på pr@vera.chalmersspexet.se